Advertisement

Φωτιά Κορινθία : Νέα φωτιά στην Κορινθία - CNN.gr / Η μάχη της πυροσβεστικής συνεχίζεται, καθώς οι εστίες είναι.

Φωτιά Κορινθία : Νέα φωτιά στην Κορινθία - CNN.gr / Η μάχη της πυροσβεστικής συνεχίζεται, καθώς οι εστίες είναι.. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. 62χρονος ιερέας απανθρακώθηκε στο όχημά του. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας. Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή Οριοθετήθηκε η φωτιά στη θέση τραγάνα στο κιάτο κορινθίας, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο παρουσιάζει. Η φωτιά ήταν απέναντι και ξαφνικά βρέθηκε στις αυλές των σπιτιών τους. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο κοκκώνι κορινθίας, ενώ ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή, με την πυροσβεστική να έχει κινητοποιηθεί άμεσα, καθώς υπάρχουν κοντά σπίτια. Η μάχη της πυροσβεστικής συνεχίζεται, καθώς οι εστίες είναι. Οριοθετήθηκε η φωτιά στη θέση τραγάνα στο κιάτο κορινθίας, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr.

Φωτιά στην Κορινθία: Στάχτη 55.000 στρέμματα | Lykavitos.gr
Φωτιά στην Κορινθία: Στάχτη 55.000 στρέμματα | Lykavitos.gr from www.lykavitos.gr
Προσδιορίστηκε η ταυτότητα του άνδρα που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκινητό του στην κορινθία μετά από τροχαίο. Η φωτιά ήταν απέναντι και ξαφνικά βρέθηκε στις αυλές των σπιτιών τους. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, βασίλη βαθρακογιάννη, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα, με τις περισσότερες διάσπαρτες εστίες, εντοπίζεται στο γαλατάκι. Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που © παρέχεται από: Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία. Η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε 10 εικόνες. Φωτιά στη νέα αλμυρή κορινθίας. Συγκεκριμένα, χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο παρουσιάζει.

Η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε 10 εικόνες. Οριοθετήθηκε η φωτιά στη θέση τραγάνα στο κιάτο κορινθίας, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr. Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Φωτιά στη νέα αλμυρή κορινθίας. Συγκεκριμένα, χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών. Ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί. Στάχτη και καμένη γη αφήνει πίσω της η φωτιά στην κορινθία, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό καταστροφής. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο παρουσιάζει. Ο ιερέας της αλμυρής είναι ο οδηγός που βρέθηκε απανθρακωμένος. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Η μάχη της πυροσβεστικής συνεχίζεται, καθώς οι εστίες είναι. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο κοκκώνι κορινθίας, ενώ ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή, με την πυροσβεστική να έχει κινητοποιηθεί άμεσα, καθώς υπάρχουν κοντά σπίτια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, βασίλη βαθρακογιάννη, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα, με τις περισσότερες διάσπαρτες εστίες, εντοπίζεται στο γαλατάκι. Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Οριοθετήθηκε η φωτιά στη θέση τραγάνα στο κιάτο κορινθίας, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr. Ίσα που πρόλαβαν να μαζέψουν τα απαραίτητα και να φύγουν για να σώσουν τη ζωή τους. Φωτιά στη νέα αλμυρή κορινθίας.

Φωτιά σε Κορινθία και Δυτική Αττική: Τα μέτρα στήριξης ...
Φωτιά σε Κορινθία και Δυτική Αττική: Τα μέτρα στήριξης ... from www.newsit.gr
Φωτιά στη νέα αλμυρή κορινθίας. Στάχτη και καμένη γη αφήνει πίσω της η φωτιά στην κορινθία, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό καταστροφής. Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που © παρέχεται από: Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή Ο ιερέας της αλμυρής είναι ο οδηγός που βρέθηκε απανθρακωμένος. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο παρουσιάζει.

Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι.

Ίσα που πρόλαβαν να μαζέψουν τα απαραίτητα και να φύγουν για να σώσουν τη ζωή τους. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας. Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Φωτιά στη νέα αλμυρή κορινθίας. Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία. 62χρονος ιερέας απανθρακώθηκε στο όχημά του. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην κορινθία ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις… Ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί. Συγκεκριμένα, χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, βασίλη βαθρακογιάννη, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα, με τις περισσότερες διάσπαρτες εστίες, εντοπίζεται στο γαλατάκι. Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Προσδιορίστηκε η ταυτότητα του άνδρα που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκινητό του στην κορινθία μετά από τροχαίο.

Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο παρουσιάζει. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας. Οριοθετήθηκε η φωτιά στη θέση τραγάνα στο κιάτο κορινθίας, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr. Η μάχη της πυροσβεστικής συνεχίζεται, καθώς οι εστίες είναι.

Φωτιά στην Κορινθία: Εκκενώνονται κι άλλοι οικισμοί ...
Φωτιά στην Κορινθία: Εκκενώνονται κι άλλοι οικισμοί ... from images32.inewsgr.com
Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που © παρέχεται από: Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας. Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή Οριοθετήθηκε η φωτιά στη θέση τραγάνα στο κιάτο κορινθίας, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην κορινθία ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις… So far we have no official data on damage to homes, most of which are holiday homes and are not currently inhabited, he stated. Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Η φωτιά ήταν απέναντι και ξαφνικά βρέθηκε στις αυλές των σπιτιών τους.

Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία.

Ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί. Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που © παρέχεται από: Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο κοκκώνι κορινθίας, ενώ ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή, με την πυροσβεστική να έχει κινητοποιηθεί άμεσα, καθώς υπάρχουν κοντά σπίτια. Η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε 10 εικόνες. 62χρονος ιερέας απανθρακώθηκε στο όχημά του. Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας. Ο ιερέας της αλμυρής είναι ο οδηγός που βρέθηκε απανθρακωμένος. Η φωτιά ήταν απέναντι και ξαφνικά βρέθηκε στις αυλές των σπιτιών τους. So far we have no official data on damage to homes, most of which are holiday homes and are not currently inhabited, he stated. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο παρουσιάζει. Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή

Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή φωτιά. Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που © παρέχεται από:

Posting Komentar

0 Komentar